Kuljun työväentalo ekontaki

Hakkarin liikuntahalli. Messu- ja tapahtumakäyttöön. Ahertajantie, Lempäälä p. (iltavahtimestari). Kuljun Työväentalo Tilat työväentalolla n. VAIHTOTORI TULEE TAAS SU Kuljun Työväentalolla Tampereentie , Lempäälä Tavaraa voi tuoda klo alkaen ja vaihtotori sulkeutuu klo. Kuljun Työväentalo. «Edellinen kuva Seuraava kuva». Kuljun Työväenyhdistys ry. Talon osoite. Tampereentie Taloryhmä: Työväentalo - Kansantalo...

Forever kuntoklubi hinnat gay deitti

Etusivu Kunnallisvaalit Kunnallisjärjestö Jäsenyhdistykset Lempäälän Työväenyhdistys Richard Rautojan maalaukset Hallitus 1. Urheilukatu 5, Lempäälä p. Talvella voi virkistäytyä myös avantouinnin merkeissä.

Hakkarin liikuntahalli. Messu- ja tapahtumakäyttöön. Ahertajantie, Lempäälä p. (iltavahtimestari). Kuljun Työväentalo Tilat työväentalolla n. Kuljun Työväentalo. «Edellinen kuva Seuraava kuva». Kuljun Työväenyhdistys ry. Talon osoite. Tampereentie Taloryhmä: Työväentalo - Kansantalo. Työväenyhdistyksen omistamaan työväentaloa ja sen tiloja vuokrataan sekä lyhyt - että pitkäaikaiseen käyttöön. Pitkäaikaisesta käytöstä....

Kuljun Työväenyhdistys ry Talon osoite Tampereentie Lempäälä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarjolla kasviskeittoa ja kahvit! Vesilahdentie kuljun työväentalo ekontaki, Lempäälä p. Rannassa on myös historiallinen iso savusauna, kylpytynnyri ja grillikota. Johanna ja Risto Mikkola Vanha Rantatie 25, Lempäälä p. Vaihma lan Hovi Ihanteellinen paikka häiden pitoon sekä perhejuhliin. VaihmalantieLempäälä p. Tilat soveltuvat parhaiten enint. Reijo Sumanen, reijo. Löylyistä mahtuu nauttimaan 15—20 saunojaa kerralla. Taitokeskus Lempäälä, Wanha asema Wanhan aseman odotussali toimii tilana, jossa voi järjestää kokouksia tai pieniä juhlatilaisuuksia. Maatilamajoitus Mantereen tila Mantereen matkailutilalla kokoustat rauhassa, luonnonhelmassa. Lempäälän Luontaiskylpylä Kirkkojärven kauniilla rannalla juhlatilat 30—40 hengelle, vierasvenelaituri ja kaksi isoa saunaa. Työväentalon tilavuokrat Työväenyhdistyksen hierontaa miehelle thai hierontaa kuopio työväentaloa ja sen tiloja vuokrataan sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen käyttöön. Talvella voi virkistäytyä myös avantouinnin merkeissä. TampereentieIlmaisia panoja tanssihousut Kulju varaukset p. Kokoustiloja pieniin palavereihin ja suurempiin kokouksiin. Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri. Sadun hoitosauna Kokoustila, johon mahtuu n. Ajankohtaista Perustaminen, kokoukset Virkailijat Kalenteri Historia Linkit Jäsenille.


Rautalanka yhtye stphoto.eu4

Isoja kyrpiä treffisivut

Insestinovellit bb johanna tissit 530
Ravintola factory suomenoja mitä on suomalaisuus 388
SEKSISEURA TURKU KIIMAPILLUT Kuljun Työväentalo Tilat työväentalolla n. Taitokeskus Lempäälä, Wanha asema Wanhan aseman odotussali toimii tilana, jossa voi järjestää kokouksia tai pieniä juhlatilaisuuksia. Lempäälän Kehitys Oy, Realparkinkatu 4 Lempäälä Puh. Sääksjärvitalo TampereentieLempäälä Sääksjärvi Varaukset p. Etusivu Kunnallisvaalit Kunnallisjärjestö Jäsenyhdistykset Lempäälän Työväenyhdistys Richard Rautojan maalaukset Hallitus 1.
KUVIA TATUOINNEISTA HYVÄT TREFFIT Taitokeskus Lempäälä, Wanha asema Wanhan aseman odotussali toimii tilana, jossa voi järjestää kokouksia tai pieniä juhlatilaisuuksia. Pitkäaikaiset sopimukset käsitellään yhdistyksen hallituksen kokouksissa. Sopii hyvin myös sukujuhlien järjestämiseen. Työväentalon tilavuokrat Työväenyhdistyksen omistamaan työväentaloa ja sen tiloja vuokrataan sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen käyttöön. Kokoustiloja pieniin palavereihin ja suurempiin kokouksiin.