Rakastuminen pitkä vittu

Oon poika, ja oon ihan vitun kusessa meijän luokkalaiseen ty Aika pitkä teksti:o ei ois muuten uskonu noin ylistävästi kenenkää puhuvan. Tai, no ehkä toi rakastua on huono sanavalinta, mutta ku ei parempaakaa oo just nyt. Avaudunpa jokatapauksessa. Kaikki alko viime keväänä. Kiitos aivan vitusti traumoistani, kunpa olisin jo silloin uskonut mitä mulle sanottiin. katsoa joku muija kainalossa telkkaria kaksistaan ja kuherrella siinä ohessa, olla täysin rakastunut. Vitun sää, haista nyt oikeen pitkä vittu Suomen kesä!....

Ilmaiset deittipalvelut nainen runkkaa miestä

En kuitenkaan pystynyt sulkemaan sitä naista mun elämästä ja silloinkun se laitto mulle sitten viestin ilmeisesti siks koska oltiin etäännytty ja se luuli että en halua mitään missä se kerto sen tunteista ja huomas että sillä on paha olla koska se luuli etten välitä ja ois ollut sen takia laittamassa muhun välejä poikki niin se kolahti ja tajusin etten ikimaailmassa halua menettää sitä. Jos et oo onnellinen sen kans, eikä se pysty olemaan pelkkä kaveri tämän 'ystävänsä' kanssa, en tajua miks edes olette yhdessä. Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä. Ja mua olis sattunu valitsin kummin tahansa. En tiiä mitä tehä.

+Anastasia tarkoitin tuota tyyppiä. nii se oli salkkareissa.. Read more. Show less. Reply 1. haista sinä pitkä vittu!: Slangi: ärsytät minua todella!. Mikä on haista sinä pitkä vittu!. Mitä tarkoittaa haista sinä pitkä vittu!. Ilmainen sivistyssanakirja. vaan kaikkee ja katottiin toisiamme silmiin ei vittu se on ihana .. niin silloin hän loi muhun niiiiiin pitkän katseen ennenkuin lähti pois ja.

Syy miksi homma toimii on, että peli on molemmille selvä - ollaan aidosti ja syvästi kavereita, eikä välillä kipinöi. Aloin sitten vaistomaisesti ottamaan vähän etäisyyttä tota ihmistä kohtaan mutta pysyttin silti väleissä mutta keskityin enemmän muihin asioihin. Ja tää rakastuminen pitkä vittu eksä on 17 ja tää kaverin äiti 40 v ja onnellisesti ovat yhdessä ja vissii kihloihin menossa. Nyt oon yhessä sen toisen jätkän kanssa ja oon onnellisempi kuin koskaan. Koska valitsin kumman tahansa, tiesin että sitten toista olis sattunu.

Ursus Factory - Rakastuin lesboon